pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Thu, 25.08.2005
Print
pts20050825028 Media/Communications, Commerce/Services
Pressbox Pressbox
zanox laajentaa toimintaansa ja tarjoaa maailmanlaajuista monikanavakaupankäyntiä

Berliini (pts028/25.08.2005/11:00) - Berliiniläinen ZANOX.de AG on tulospohjaisen monikanavakaupan eurooppalainen markkinajohtaja. zanox tarjoaa nyt tehokkaita Online-markkinointiratkaisujaan myös maailmanlaajuisesti. Yritys laajentaa suorituspohjaista ja Euroopassa erittäin menestynyttä strategiaansa nyt myös Amerikkaan, Australiaan ja Aasiaan. Lisäksi zanox on ensimmäinen maailmanlaajuinen osaaja monikanavakaupan alalla. Näin zanoxin asiakkaat saavat ensimmäistä kertaa käyttöönsä markkinajohtajan ratkaisut yhteistyökumppanimarkkinoinnin, hakukoneiden hallintatuotteiden, suosittelumarkkinoinnin, Online-ostosten ja asiakasuskollisuuden osa-alueilla.

Perustamisestaan lähtien vuonna 2000 zanox on noudattanut vakaata monikansallista strategiaa ja on nykyään edustettuna yli kahdessakymmenessä Euroopan maassa. Uusilla kansainvälisillä kohdemarkkinoilla yritys pyrkii yhtä suureen näkyvyyteen. Strategisesti tarkasteltuna tavoiteltu kasvu perustuu orgaanisen kasvun ja määrätietoisten kansainvälisten yrityskauppojen yhdistämiseen. Samalla zanox tarjoaa epäsuoran markkinointimallin, johon monikanavakaupan edustajat osallistuvat.

zanox välittää vuonna 2005 oletettavasti yli miljardi euroa asiakkaidensa liikevaihtoon. Suotuisan markkinaympäristön ansiosta voimakas kasvu on mahdollista ensiluokkaisen ja helposti skaalattavan tekniikan avulla sekä yleisesti käytettävien ja tehokkaiden ratkaisujen ansiosta. Kansainväliselle tasolle laajennettu monikanavakaupan tarjous tuo erityisesti maailmanlaajuisesti toimiville zanoxin asiakkaille erinomaiset markkinointimahdollisuudet.

"Tehtyämme useita vuosia yhteistyötä Euroopassa, olemme tyytyväisiä, että zanox on tukenamme myös siirtyessämme Amerikan ja Aasian markkinoille. zanox harjoittaa Jamban! tavoin voimakasta globaalia strategiaa" kertoo Christian Vollmann, joka toimii Online-markkinoinnin vastuuhenkilönä zanoxin asiakkaana olevassa, johtavassa mobiiliviihdettä tarjoavassa internetportaalissa Jambassa!.
"Tavoitteemme monikanavakaupan globaalista toteutumisesta on realistinen. Toimintamme perustuu markkinajohtajan asemaamme Euroopassa, vakaaseen rahoitukseen ja kattavan tekniikkamme mahdollistamaan valtavaan kehityspotentiaaliin" kertoo zanoxin johtokunnan jäsen Thomas Heßler. Hän jatkaa: "Suorituspohjaisten Online-markkinointipalvelujen maailmanlaajuisena tarjoajana täytämme lukuisten kansainvälisten asiakkaidemme tärkeimmät vaatimukset ja varmistamme samalla oman kasvumme."

zanoxin globaali strategia - monikansallisten yritysten edut tähtäimessä:

  • Läsnä yli 25 maassa ja 4 mantereella.
  • Yhdistelmä kansainvälistä suoraa ja epäsuoraa markkinointia, tärkeimpien asiakkaiden hallintaa ja erinomaisia maidenvälisiä myyntimahdollisuuksia.
  • Alueellinen asiakashallinta, lokalisointi ja know-how'n vaihto periaatteen "Think globally, act locally" mukaisesti.
  • Maailmanlaajuisesti standardisoidut One-Stop-ratkaisut ja palvelut:
    - yhteistyökumppanimarkkinointi
    - hakukoneen hallintatuotteet
    - suositusmarkkinointi
    - online-Shopping
    - asiakasuskollisuus.
  • Yli 700 myyjää - markkinajohtajia omilla erikoisaloillaan.
  • Maailmanlaajuinen monikanavakaupan verkosto, johon kuuluu yli 400 000 yhteistyökumppania ja yli 500 000 mainostilaa.
  • Maailmanlaajuisesti yli miljoona kumppanuutta.
  • Käytössä 37 kansainvälistä valuuttaa.
  • Yhteistyökumppanin korvaukset yli 200 maassa.

    Kasvun varmistamiseksi monikanavakaupan asiantuntija suunnittelee lisäävänsä henkilöstömääräänsä nykyisestä sadasta 120:een vuoden 2005 loppuun mennessä.

    zanox:
    ZANOX.de AG on eurooppalaisen suorituspohjaisen monikanavakaupan markkinajohtaja. Berliinissä sijaitseva yritys tarjoaa zanox XS -alustansa avulla maailmanlaajuisesti ainutkertaisen markkinointiratkaisun tehokkaaseen verkkomyyntiin ja erilliseen myyntiin. zanox tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen toimintasuunnitelman, joka sisältää tekniikan, palvelut ja vakiintuneen myyntikumppaniverkoston. Modulaarinen zanox XS -ohjelmisto sisältää markkinoinnin ja hakukoneiden hallinnan sekä suositusmarkkinoinnin, monikanavamyynnin ja asiakasuskollisuuden.
    zanoxista on muodostumassa maailmanlaajuinen tekijä, joka tarjoaa monikanavakauppaa yli 25 maassa ja neljällä mantereella. Lukuisat arvovaltaiset yritykset monilta teollisuudenaloilta luottavat zanoxin myynnin tehoon. Yrityksiin kuuluvat mm. Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle ja Staples.
    Johtajat Thomas Hessler, Heiko Rauch ja Jens Hewald perustivat zanoxin vuonna 2000. Zanox on voitollinen yritys. Monikanavakauppayrityksellä on nykyään n. 100 työntekijää, ja se toimii markkinoilla, joiden uskotaan kasvavan n. 51 %:lla yli 3,14 biljoonaan euroon vuonna 2005 (Lähde: Global Industry Analysts).

    Yhteystiedot:
    Thomas Hessler, perustaja ja toimitusjohtaja / Harald Oberhofer, tiedottaja
    ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
    Puhelin/Faksi: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

    (end)
    Submitter: pts - single press release
    Contact: Harald Oberhofer
    Phone: +49 30 509691-0
    E-Mail: press@zanox.com
    Website:
    pts - single press release