pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Thu, 25.08.2005
Print
pts20050825026 Media/Communications, Commerce/Services
Pressbox Pressbox
zanox positionerer sig som Global Player og tilbyder multichannel-commerce verden over

Berlin (pts026/25.08.2005/11:00) - ZANOX.de AG med base i Berlin er førende på det europæiske marked for succesbaseret multichannel-commerce, og snart kan virksomheden tilbyde sine effektive online-marketingløsninger verden over. Dermed udvider virksomheden sin præstationsbaserede strategi, der har været en stor succes i Europa, til USA, Australien og Asien. Desuden positionerer zanox sig dermed også som den første Global Player i branchen multichannel-commerce. zanox-kunder over hele verden får dermed for første gang muligheden for bruge de førende løsninger på markedet inden for partnermarketing, søgemaskinestyring, netværksmarketing, online-shopping og kundeloyalitet.

Siden virksomheden blev grundlagt i 2000, har zanox vedholdende fulgt en multinational strategi og er i dag repræsenteret i næsten 25 europæiske lande. Virksomheden bestræber sig nu på at opnå en tilsvarende stærk markedsgennemtrængning på de nye internationale markeder. Strategisk set er den tilsigtede vækst baseret på en kombination af organisk vækst og målrettede internationale opkøb. Samtidig tilbyder zanox en indirekte salgsmodel, hvorved agenturer i væsentlig grad inddrages i forretningen inden for multichannel-commerce.

På verdensplan regner zanox med at formidle en kundeomsætning på mere end en milliard euro i 2005. Hvis man ser bort fra de gunstige markedsbetingelser, muliggøres den kraftige vækst både af en let skalerbar teknologi af høj kvalitet og af effektive løsninger, der kan bruges over hele verden. Derudover indeholder det udvidede internationale multichannel-commerce-tilbud et enormt markedspotentiale - specielt for kunder, der agerer globalt.

"Efter flere års godt samarbejde i Europa glæder det os, at zanox nu også kan bakke os op under vores fremstød på de amerikanske og asiatiske markeder. Lige som Jamba! anlægger zanox også en overbevisende global strategi", forklarer Christian Vollmann, ansvarlig for online-marketing hos Jamba!, førende internetportal for mobil underholdning og kunde hos zanox.
"Vores målsætning om at etablere multichannel-commerce globalt er realistisk. Vi bygger på vores førende markedsposition i Europa, en solid finansiering og et enormt udviklingspotentiale takket være vores veludviklede teknologi", siger Thomas Heßler fra zanox-bestyrelsen. Han tilføjer: "Som globalt agerende udbyder af præstationsorienterede online-marketingydelser opfylder vi et væsentligt krav fra mange internationale kunder og sikrer desuden vores egen vækst".

Den globale zanox-strategi - et overblik over fordelene for multinationalt orienterede virksomheder:

  • Global tilstedeværelse i mere end 25 lande og på 4 kontinenter
  • En kombination af international direkte og indirekte salg, Key-Account-Management og enestående muligheder for tværnationalt salg
  • Regional kundeservicering, lokalisering og vidensdeling efter mottoet "Think globally, act locally"
  • Standardiserede one-stop-løsninger og -tjenesteydelser, der kan tilbydes over hele verden:
    - partnermarketing
    - søgemaskinestyring
    - netværksmarketing
    - online shopping
    - kundeloyalitet
  • Mere end 700 forhandlere - førende på markedet i de forskellige segmenter på tværs af brancher
  • Globalt multichannel-commerce-netværk med over 400.000 partnere
  • Mere end en million administrerede partnerskaber over hele verden
  • 37 brugbare internationale valutaer
  • Partnerudbetaling i mere end 200 Lande

    For at sikre denne vækst planlægger specialisten i multichannel-commerce at forøge antallet af medarbejdere fra de nuværende 100 til 120 inden udgangen af 2005.

    zanox:
    ZANOX.de AG, er markedsførende i Europa inden for ydelsesbaseret flerkanalshandel. Med platformen zanox XS tilbyder den Berlin-baserede virksomhed en markedsføringsløsning, der er den eneste af sin art i verden og giver mulighed for effektivt online- og offlinesalg. zanox tilbyder sine kunder en komplet strategi, der inkluderer teknologi, tjenester og et etableret netværk af salgspartnere. Den modulopbyggede zanox XS-suite omfatter affiliate marketing og styring af søgemaskiner samt markedsføring via anbefalinger, flerkanalssalg og kundeloyalitet.
    zanox er ved at etablere sig som global spiller og tilbyder flerkanalshandel i mere end 25 lande på 4 kontinenter. Mange velanskrevne virksomheder fra mange forskellige brancher benytter zanox' effektive salgsnetværk, bl.a. Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle og Staples.
    zanox blev grundlagt i 2000 af de nuværende direktører Thomas Hessler, Heiko Rauch og Jens Hewald og har opnået gode økonomiske resultater. Flerkanalshandelsvirksomheden beskæftiger i øjeblikket omkring 100 medarbejdere og opererer på et marked, der forventes at vokse med omkring 51 % til mere end 3,14 billioner euro i 2005 (reference: Global Industry Analysts).

    Kontaktoplysninger:
    Thomas Hessler, grundlægger og administrerende direktør / Harald Oberhofer, pressekontakt
    ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin, Tyskland
    Telefon/fax: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

    (end)
    Submitter: pts - single press release
    Contact: Harald Oberhofer
    Phone: +49 30 509691-0
    E-Mail: press@zanox.com
    Website:
    pts - single press release