pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Thu, 25.08.2005
Print
pts20050825025 Media/Communications, Commerce/Services
Pressbox Pressbox
zanox posisjonerer seg som en global aktør og tilbyr verdensomspennende Multichannel-Commerce

Berlin (pts025/25.08.2005/11:00) - Berlinbaserte ZANOX.de AG, europeisk markedsfører for resultatbasert Multichannel-Commerce, tilbyr nå sine effektive Online-Marketing-løsninger over hele verden. Firmaet utvider derved sin ytelsesbaserte, og svært vellykkede strategi i Europa, til Amerika, Australia og Asia. Dermed posisjonerer zanox seg som første global aktør innenfor bransjen Multichannel-Commerce. For kundene til zanox blir dermed for første gang markedsledende løsninger innenfor områdene markedsføring mot underforhandlere, administrasjon av søkemaskiner, markedsføring basert på anbefalinger, Online-Shopping og kundelojalitet tilgjengelig over hele verden.

Siden oppstarten i 2000 har zanox fulgt en konstant multinasjonal strategi, og er i dag representert i nesten to dusin europeiske land. I det nye internasjonale markedet bestreber firmaet seg fra nå av på en like sterk gjennomtrengning av markedet. Strategisk baserer den synlige veksten seg på en kombinasjon av organisk vekst og målrettede internasjonale oppkjøp. Samtidig tilbyr zanox en indirekte markedsføringsmodell, som er betydelig interessant for agenturer innen Multichannel-Commerce-forretning.

Over hele verden formidler zanox i 2005 sannsynligvis mer enn 1 milliard Euro i kundeomsetning. Bortsett fra det gunstige markedet, er denne store veksten mulig på grunn av en både førsteklasses og lett skalerbar teknologi, og på grunn av universelt brukbare og effektive løsninger. I tillegg gir det internasjonalt utvidete Multichannel-Commerce-tilbudet, spesielt for globalt aktive kunder av zanox, ekstraordinære markedssjanser.

"Etter det vellykkede flerårige samarbeidet i Europa, gleder det oss at zanox også støtter oss ved vår utrulling i de amerikanske og asiatiske markedene. Som oss hos Jamba! fører også zanox en overbevisende global strategi", forklarer Christian Vollmann, Online-Marketing-ansvarlig ved den ledende Internettportal for mobil underholdning og zanox-kunde, Jamba!.
"Vår målsetting om å etablere Multichannel-Commerce globalt, er realistisk. Vi bygger på vår markedsledende posisjon i Europa, en solid finansiering og et enormt utviklingspotensial takket være vår velutviklede teknologi", sier Thomas Heßler i styret til zanox. Han tilføyer: "Som global tilbyder av ytelsesorientert Online-Marketing-tjenester oppfyller vi et vesentlig krav for tallrike internasjonale kunder, og sikrer samtidig vår egen vekst."

Den globale strategien til zanox - oversikt over fordelene for multinasjonale bedrifter:

  • Global tilstedeværelse i mer enn 25 land og i 4 kontinenter
  • Kombinasjon av internasjonal indirekte og direkte markedsføring, Key Account Management og førsteklasses salgsmuligheter i flere land
  • Regional kundeoppfølging, lokalisering og overføring av kunnskap ut fra grunnsetningen "Think globally, act locally"
  • Tilbud om verdensomspennende standardiserte One-Stop-løsninger og tjenesteytelser:
    - Markedsføring mot underforhandlere
    - Administrasjon av søkemaskiner
    - Markedsføring basert på anbefalinger
    - Online-Shopping
    - Kundelojalitet
  • Mer enn 700 forhandlere - bransjeomgripende markedsfører i sine enkelte segmenter
  • Globalt Multichannel-Commerce-nettverk med over 400.000 tilsluttede selskaper
  • Mer enn 1 million forveltede partnerskap over hele verden
  • 37 internasjonalt støttede valutaer
  • Utbetaling til tilsluttede selskaper i mer enn 200 land

    For å kunne sikre denne veksten, planlegger spesialisten på Multichannel-Commerce å øke antallet medarbeidere fra 100 per i dag til 120 innen utgangen av 2005.

    zanox:
    ZANOX.de AG er den europeiske markedslederen innen resultatbaserte flerkanals handelsløsninger. Med sin zanox XS plattform, tilbyr det Berlin-baserte firmaet en global unik markedsløsning for effektiv online og offline salg. zanox tilbyr sine kunder en omfattende strategi, inklusive teknologi, tjenester og et etablert nettverk av salgspartnere. Den modulære zanox XS-pakken omfatter markedsføring mot underleverandører og administrasjon av søkemotorer i tillegg til markedsføring basert på anbefalinger, flerkanals salg og kundelojalitet.
    zanox posisjonerer seg selv som en global aktør, og tilbyr flerkanals handelsløsninger i mer enn 25 land på 4 kontinenter. Flere prestisjefylte selskaper fra et bredt utvalg av bransjer stoler på salgskraft fra zanox. Disse inkluderer Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle og Staples.
    zanox ble etablert i 2000 av direktørene Thomas Hessler, Heiko Rauch og Jens Hewald, og driver med fortjeneste. Selskapet har med sine flerkanals handelsløsninger på nåværende tidspunkt omtrent 100 ansatte, og betjener et marked som forventer en vekst på 51% i 2005, eller 3,14 milliarder Euro (ref.: Global Industry Analysts).

    Kontaktdetaljer:
    Thomas Hessler, grunnlegger og administrerende direktør / Harald Oberhofer, pressekontakt
    ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
    Telefon/faks: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

    (end)
    Submitter: pts - single press release
    Contact: Harald Oberhofer
    Phone: +49 30 509691-0
    E-Mail: press@zanox.com
    Website:
    pts - single press release