pts - single press release
pts - single press release
Contact:
Harald Oberhofer
Phone: +49 30 509691-0
E-Mail: press@zanox.com
KEYWORDS:
BUSINESS
Thu, 25.08.2005
Print
pts20050825024 Media/Communications, Commerce/Services
Pressbox Pressbox
zanox positsioneerib ennast globaalse ettevõttena ja pakub ülemaailmset multichannel commerce'i

Berliin (pts024/25.08.2005/11:00) - Berliini firma ZANOX.de AG - Euroopa turuliider edupõhise multichannel commerce'i valdkonnas - pakub oma efektiivseid online-turunduse lahendusi nüüdsest kogu maailmas. Ettevõte laiendab siinjuures oma soorituspõhist ja Euroopas üliedukat strateegiat Ameerikasse, Austraaliasse ja Aasiasse. Lisaks positsioneerib zanox ennast sellega esimese globaalse ettevõttena multichannel commerce'i valdkonnas. zanoxi klientidele muutuvad sellega esmakordselt kättesaadavaks juhtivad lahendused kaasturunduse, otsimootorite halduse, soovitusturunduse, internetiostmise ja püsikliendiprogrammide valdkondades.

Alates firma loomisest 2000. aastal on zanox järginud jätkusuutlikku multinatsionaalset strateegiat ning on täna tegev peaaegu kahes tosinas Euroopa riigis. Uutel rahvusvahelistel sihtturgudel püüdleb ettevõte võrreldava läbimurde poole. Strateegiliselt põhineb kavandatav kasv orgaanilise kasvu ja sihipärase rahvusvahelise arenduse kombinatsioonil. Samal ajal pakub zanox kaudset turundusmudelit, mis kaasab multichannel commerce'is olulisel määral vahendajaid.

2005. aastal on zanoxi oodatav käive kogu maailmas üle 1 miljardi euro. Lisaks soodsale turukeskkonnale võimaldavad sellist suurt kasvu nii esmaklassiline ja lihtsalt mastabeeritav tehnoloogia kui universaalselt rakendatavad ja tõhusad lahendused. Lisaks peidab rahvusvaheliste mõõtmetega multichannel commerce globaalselt tegutsevatele zanoxi klientidele suurepäraseid turuvõimalusi.

"Pärast mitmeaastast edukat koostööd Euroopas tunneme rõõmu selle üle, et zanox toetab meid ka meie minekul Ameerika ja Aasia turgudele. Nii nagu meie firma Jamba!, kasutab ka zanox veenvat globaalset strateegiat", selgitab Christian Vollmann, juhtiva mobiilse meelelahutuse internetiportaali ja zanoxi kliendi Jamba! online-turunduse juht.
"Meie eesmärk - arendadamultichannel commerce'i globaalselt - on realistlik. Me toetume oma turuliidri positsioonile Euroopas, stabiilsele finantseerimisele ja hiiglaslikule arengupotentsiaalile tänu meie küpsele tehnoloogiale", ütles zanoxi juhatuse liige Thomas Heßler. Ta lisab: "Globaalselt tegutseva soorituspõhiste online-turundusteenuste pakkujana vastame paljude rahvusvaheliste klientide olulisele nõudmisele ja tagame samal ajal oma kasvu."

zanoxi globaalne strateegia - rahvusvaheliselt tegutsevate firmade eelised ülevaatlikult:

  • globaalne kohalolek enam kui 25 riigis ja 4 mandril
  • rahvusvahelise kaudse ja otsese turunduse kombinatsioon, võtmekliendihaldus ja esmaklassilised riikidevahelise müügi võimalused
  • regionaalne klienditeenindus, lokaliseerimine ja oskusteabe edastamine põhimõttel "Mõtle globaalselt, tegutse lokaalselt."
  • ülemaailmselt standarditud one-stop-lahendused ja teenused:
    - kaasturundus
    - otsimootorite haldamine
    - soovitusturundus
    - internetiostmine
    - püsikliendid
  • enam kui 700 kaubandusettevõtet - oma valdkonna turuliidrid
  • globaalne multichannel-commerce-võrgustik üle 400 000 liikme ja enam kui 500 000 reklaampinnaga
  • üle maailma enam kui 1 miljon hallatud partnerit
  • 37 rahvusvaheliselt toetatud valuutat
  • liikmeväljamaksed enam kui 200 riigis

    Kasvu kindlustamiseks planeerib multichannel commerce'i spetsialist kasvatada oma töötajate arvu 2005. aasta lõpuks seniselt 100-lt 120-le.

    zanox:
    ZANOX.de AG on Euroopa turuliider tulemuspõhises mitmekanalilises kaubanduses. Oma zanox XS platvormiga pakub Berliinis asuv ettevõte globaalselt ainulaadset turunduslahendust tõhusaks online ja offline müügiks. zanox pakub oma klientidele terviklikku strateegiat, seal hulgas tehnoloogiat, teenuseid ja müügipartnerite võrku. Modulaarne zanox XS lahendus, mis hõlmab endas partnerturundust ja otsingumootori juhtimist, samuti ka soovitusturundust, mitmekanalilisi müüke ja klientide lojaalsust.
    zanox on ennast positsioneerinud globaalse tegijana, kes pakub mitmekanalilist kaubandust enam kui 25 riigis 4 mandril. Rida prestii_ikaid ettevõtteid, mitmetest erinevatest tööstustest sõltuvad zanoxi müügijõust. Nende hulgas on Procter & Gamble, Jamba!, Vodafone, o2, Lycos, Expedia, Allianz, Citibank, Axa, Sixt, DaimlerChrysler, Quelle ja Staples.
    zanox asutati 2000. aastal direktorite Thomas Hessleri, Heiko Rauchi ja Jens Hewaldi poolt ning see töötab kasumiga. Mitmekanalilise kaubanduse ettevõttel on hetkel umbes 100 töötajat ning see teenindab turgu, mis on kasvamas umbes 51% kuni enama kui 3 140 000 000 000 euroni aastal 2005 (Viide: Global Industry Analysts).

    Kontaktandmed:
    Thomas Hessler, Asutaja ja tegevjuht / Harald Oberhofer, Pressiesindaja
    ZANOX.de AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin
    Telefon/faks: +49 30 509691-0/ -99, press@zanox.com, http://www.zanox.com

    (end)
    Submitter: pts - single press release
    Contact: Harald Oberhofer
    Phone: +49 30 509691-0
    E-Mail: press@zanox.com
    Website:
    pts - single press release