Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
KEYWORDS:
  • flyers
  • visitekaartjes
  • kerstkaarten
  • Kerstmis
  • onlinedrukkerij
  • brochures
  • onderneming
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Thu, 16.10.2014
Print
ptp20141016024 Commerce/Services, Products/Innovations
Pressbox Pressbox
Nieuw drukwerk voor Kerstmis en voor 2015 bij onlineprinters.be
Reclamemiddelen als vouwkaarten, briefpapier en kalenders zelf vormgeven
Kerstpost van Onlineprinters
Kerstpost van Onlineprinters
[ photos ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland/Brussel (ptp024/16.10.2014/15:00) - In de onlinedrukkerij onlineprinters.be is men al volop in kerststemming. "Wie zijn zakelijke post ter gelegenheid van Kerstmis, kalenders of jaarkalenders voor 2015 gewoon zelf wil ontwerpen, kan bij de vormgeving van drukwerk gebruikmaken van onze gratis download-sjablonen en met de online-editor in de onlineshop de mooiste producten maken", vertelt Julia Voigt, hoofd Marketing van Onlineprinters GmbH verheugd. Het serviceaanbod van de onlinedienstverlener voor drukwerk geldt voor klanten in heel Europa en kan via de onlineshops worden opgeroepen in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans.

"Feestelijke groeten aan vrienden, collega's en zakenpartners zijn een teken van bijzondere waardering. Een individueel vormgegeven kerstkaart verhoogt de ideële waarde van deze persoonlijke boodschap enorm", vertelt Voigt overtuigd. "Met kleine oplagen vanaf tien stuks zijn briefpapier en vouwkaarten met kerstmotieven of kalenders voor veel klantgroepen aantrekkelijk en vormen een reclamemiddel dat sterk de aandacht trekt en voor rendabele prijzen in onze onlinedrukkerij kan worden besteld", legt het hoofd van de marketingafdeling uit. ""Drukwerk gewoon online bestellen" betekent bij Onlineprinters dat de klanten hun drukwerk snel en voordelig via de onlineshop kunnen bestellen en tevens kunnen vertrouwen op de hoogste drukkwaliteit en zeer korte productie- en levertijden", aldus Julia Voigt. De briljante kleurweergave en de hoogste drukkwaliteit van het drukwerk uit de onlineshops van de Europese onlinedienstverlener voor drukwerk zijn gewaarborgd door de eigen en gecertificeerde productie van de onderneming.

Designtemplates voor briefpapier en vouwkaarten met kerstmotieven

Er is een ruime keuze designtemplates beschikbaar voor kerstbriefpapier, die gratis kunnen worden gedownload in de shop op http://nl.onlineprinters.be/kerstbriefpapier , met volledig bedrukbare enveloppen evenals templates voor vouwkaarten op http://nl.onlineprinters.be/kerstkaarten . Klanten kunnen motief en bestandsformaat selecteren, de template downloaden, in een lay-outprogramma openen en voorzien van een persoonlijke wenstekst, bedrijfslogo of handtekening. Optioneel kunnen er meteen neutrale enveloppen met een grijze binnendruk van zijdepapier en spits toelopende klep voor de kerstkaart worden bijbesteld.

Vouwkaarten en kalenders "Web to Print" online vormgeven

Met de tool voor "online vormgeven" op de startpagina van http://www.onlineprinters.be kunnen vouwkaarten en briefpapier met kerstmotieven evenals wandplanners met individuele elementen gewoon online tijdens het bestelproces worden vormgegeven. In de online-editor is het heel gemakkelijk om individuele vouw- en postkaarten te maken: Binnen enkele minuten kunnen eigen wenskaarten gratis en zonder software direct in de browser worden gemaakt - veel kerstmotieven en designelementen zijn in de online-vormgevingstool geïntegreerd om gratis gebruik van te maken. Wie het nog persoonlijker wil, kan zijn foto's, een logo of afbeeldingen uploaden en in de kerstkaarten opnemen.

Meerzijdige muurkalenders DIN A2 nieuw bij onlineprinters.be

Helemaal nieuw in de onlineshop zijn DIN A2-muurkalenders met wire-o binding, die al verkrijgbaar zijn vanaf een oplage van tien stuks. Dankzij een innovatieve druktechniek zijn deze zeer luxe kalenders in het grootformaat 42 x 59,4 cm een hoogwaardig relatiegeschenk in het premiumsegment. Er zijn templates voor kalenders en jaarkalenders voor 2015 in veel formaten en talen die gratis kunnen worden gedownload op http://nl.onlineprinters.be/kalenders . "Bij ons vinden klanten een ruime keuze aan drukwerk voor Kerstmis en voor 2015", nodigt het hoofd Marketing van Onlineprinters GmbH uit. Ook spoedbestellingen zijn met de optie "Spoeddruk" tot kort voor de feestdagen mogelijk.

Over Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft meer dan 550 werknemers en levert via meertalige onlineshops aan 30 landen in Europa. 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en een eigen gecertificeerde productie volgens ProcessStandard Offset (PSO) garanderen een zeer hoge kwaliteit van het offset- en digitale drukwerk. Het productassortiment omvat visitekaartjes, briefpapier, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures, kalenders en grootformaat reclamesystemen. Klimaatneutraal geproduceerd drukwerk, kleine oplages, spoeddruk en overnight-levering zijn voordelen voor zakelijke klanten die hun drukwerk in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop van http://www.onlineprinters.be



(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
Website: www.onlineprinters.be
Onlineprinters GmbH