Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH
Contact:
Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
KEYWORDS:
  • flyers
  • visitekaartjes
  • onlinedrukkerij
  • brochures
  • onderneming
  • Onlineprinters

[ Download Photos ]

BUSINESS
Thu, 25.09.2014
Print
ptp20140925027 Commerce/Services, Products/Innovations
Pressbox Pressbox
Nog grotere verscheidenheid van brochures in de onlineshop onlineprinters.be
Voordelig brochures drukken van 1 tot 200.000 stuks
Ruime keuze aan brochures
Ruime keuze aan brochures
[ photos ]

Neustadt an der Aisch, Duitsland/Brussel (ptp027/25.09.2014/15:00) - De onlineshop onlineprinters.be heeft zijn grote verscheidenheid voor gedrukte brochures verder uitgebreid. "In een ruim productassortiment kunnen de brochures zowel geniet en met oognieten als met een wire-o binding in de onlineshop worden besteld. Nieuw in het assortiment zijn brochures in een kleine oplage. "Daarmee betreden wij nieuwe kopersmarkten: klanten die hun benodigde drukwerk tot nog toe in de copyshop en niet in de drukkerij hebben aangeschaft", vertelt Heiko Wiederer, productontwikkelaar bij Onlineprinters GmbH, zeer tevreden over de voortdurende uitbreiding van het assortiment brochures in de onlinedrukkerij http://www.onlineprinters.be . Wiederer geeft een voorbeeld: "Bruiloftskranten die tot nog toe met kleurenkopieerapparaten werden geprint en daarna werden verlijmd, kunnen tegenwoordig vanaf een oplage van één exemplaar voordelig in de onlineshop worden besteld." De brochure-specialist drukt de veelzijdig bruikbare reclamemiddelen in veel variabele oplage-aantallen van één exemplaar tot 200.000 stuks. Het flexibele aanbod wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van zeer modern digitale en offset-drukmachines, waarmee de drukopdrachten in de hooggeautomatiseerde en gecertificeerde productie van Onlineprinters GmbH snel en efficiënt kunnen worden afgehandeld.

Grote verscheidenheid van brochures bij onlineprinters.be voor creatieve reclame

"Presentaties, productcatalogi of hoogwaardige mailings: brochures vormen het uithangbord en de allrounder onder de reclamemiddelen. Ze zijn perfect voor imagebrochures, beurscatalogi, feestbundels en elke vorm van reclame. Ze professionaliseren verenigingsbladen, schoolkranten of doctoraalscripties. Ook bij het gebruik als menukaart in de gastronomie en het hotelwezen bieden ze een gevarieerd reclameoppervlak. "In ons assortiment heeft de onlineklant meer dan 100.000 mogelijkheden om een brochure individueel naar zijn eigen wensen vorm te geven", aldus Wiederer. Door de ruime keuze aan soorten bindingen, materialen en veredelingen kunnen klanten brochures naar eigen behoefte individueel samenstellen. Een geniete brochure met een omvang van maximaal 128 pagina's is dé klassieker op het gebied van bindingen en voor alle oplage-aantallen economisch doelmatig. Verlijmd kunnen tot wel 356 pagina's stevig en hoogwaardig in een brochure ter grootte van een catalogus worden verwerkt. Met een wire-o binding kunnen brochures met maximaal 100 pagina's overzichtelijk worden doorgebladerd en men heeft speelruimte in de vormgeving door de keuze van de spiraalkleur. Afhankelijk van het soort binding worden veredelingen met een beschermende dispersielak voor het binnenwerk evenals een cellofaanlaag en UV-lak voor de omslag aangeboden. Met reliëflak is een vormgeving mogelijk met tastbare elementen die eruit springen. Dekbladen van transparante beschermfolie maken wire-o boekjes stevig en beschermen tegen mechanische belasting. Met speciale kleuren is ook een 5-kleurige druk mogelijk met goud- of zilverkleurige inkt.

Voordelig brochures drukken in kleine oplagen bij onlineprinters.be

Er zijn heel weinig Europese dienstverleners voor onlinedrukwerk die, zoals het Duitse bedrijf Onlineprinters GmbH brochures aanbieden voor lage prijzen in afzonderlijke of kleine oplagen. Het prototype van een inlineproductie-installatie voor brochures ("Booklet Maker ExPress" van C.P. Bourg) wordt momenteel in Europa exclusief gebruikt op de productieafdeling van de onlinedrukkerij. In combinatie met een digitale HP-Indigo-7500-drukmachine verwerkt de installatie digitaal drukwerk in volle kleuren tot brochures met genaaid gebrocheerde hechting en een paginaomvang van acht tot 60 pagina's van hoogwaardig gestreken kunstdrukpapier, tweezijdig vierkleurig (4/4) bedrukt - in slechts één doorloop, en dat met het exacte aantal, bliksemsnel en voordelig. Speciale service van de onlinedrukkerij: brochures als afzonderlijk exemplaar bestellen, testen en dan in de gewenste oplage tot 200.000 stuks bestellen. "Van deze aanbieding wordt graag gebruikgemaakt voor hoogwaardige jaarverslagen, voordat er een grote oplage wordt besteld", licht de productontwikkelaar van Onlineprinters GmbH de wensen toe, die onlineklanten van http://www.onlineprinters.be in heel Europa hebben.

Over Onlineprinters GmbH
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. De Duitse onderneming heeft meer dan 550 werknemers en levert via meertalige onlineshops aan 30 landen in Europa. 30 jaar ervaring op het gebied van drukwerk en een eigen gecertificeerde productie volgens procesStandaard offset (PSO) garanderen een zeer hoge kwaliteit van het offset- en digitale drukwerk. Het productassortiment omvat visitekaartjes, briefpapier, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures, kalenders en grootformaat reclamesystemen. Klimaatneutraal geproduceerd drukwerk, kleine oplages, spoeddruk en overnight-levering zijn voordelen voor zakelijke klanten die hun drukwerk in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop en in de Mobile Shop van http://www.onlineprinters.be



(end)
Submitter: Onlineprinters GmbH
Contact: Patrick Piecha
Phone: +49(0)9161/6209807
E-Mail: press@onlineprinters.be
Website: www.onlineprinters.be
Onlineprinters GmbH