CLEANTEC hygiene technology gmbh
CLEANTEC hygiene technology gmbh
Contact:
Rudi Huber, MSc
Phone: +43 1 9971686
E-Mail: office@cleantec.eu
KEYWORDS:
  • CLEANTEC
  • dysonairblade.sk
  • SHT-Gruppe
  • CLEANTEC hygiene technology gmbh
  • General Distributor Slowakei
  • Dyson Airblade

[ Download Photos ]

BUSINESS
Tue, 27.05.2014
Print
pts20140527015 Products/Innovations, Commerce/Services
Pressbox Pressbox
Dyson Airblade(TM) - nový generálny distribútor na Slovensku
Dyson Airblade(TM) Tap
Dyson Airblade(TM) Tap
[ photos ]

Praha (pts015/27.05.2014/11:00) - Spolocnos CLEANTEC hygiene technology gmbh so sídlom vo Viedni je odteraz zodpovedná za predaj produktov firmy Dyson na Slovensku. Tá klientom ponúka svoje technológie a vynálezy.

Ako s prvým obchodným partnerom sa jej podarilo nadviaza spoluprácu so spolocnosou SHT-Slovakia. Kooperácia medzi SHT a CLEANTECom prinása vaka produktu Dyson Airblade(TM) Tap najnovsie inovácie v oblasti susicov rúk do umyvární súcasných developerských projektov.

SHT je najväcsím vekoobchodom so sanitárnou technikou na Slovensku. SHT je v hre o dodávatea vsetkých nových developerských projektov a ponúka najlepsiu kvalitu pre celú oblas sanity. V umyvárni má táto kvalita odteraz meno - Dyson Airblade(TM) Tap.

Spolupráca CLEANTECu a skupiny SHT je zárukou, ze v budúcnosti kazdá novostavba bude ma moznos získa najlepsiu kvalitu do svojich umyvární vaka susicom rúk Dyson.

SHT prevádzkuje 11 predajní po celom Slovensku. Vsade tam sa budú v budúcnosti vo výstavných priestoroch prezentova susice rúk Dyson Airblade(TM).

Na internetovej stránke www.dysonairblade.sk bude k dispozícii kompaktná a prehadná cas, urcená projektantom a architektom. Tam si budú môc jednoducho a bez registrácie stiahnu vsetky potrebné údaje pre ponukové konania a súaze v CAD.

Firma CLEANTEC
Spolocnos CLEANTEC je vekoobchodný a maloobchodný partner, ktorý sa specializuje na Európu. Pôsobí pritom aj ako generálny distribútor, poskytuje novým aj existujúcim zákazníkom Dysonu jedinecné poradenstvo, rozlicné sluzby a financovanie z jedného zdroja. V po nemecky hovoriacich krajinách, ako aj v strednej a juhovýchodnej Európe má CLEANTEC vedúce postavenie v oblasti predaja hygienickej a ekologickej techniky. aziskom jeho podnikania sú systémy cistenia suchým adom, susice rúk Dyson Airblade(TM), suché urinály, ako aj sluzby pre senzormi ovládané systémy dávkovania a armatúry.

Vaka inováciám je skupina CLEANTEC urcujúcim hrácom na atraktívnych technologických specializovaných trhoch. Darí sa jej tak vytvára vysoko kvalitné jedinecné prínosy s trvalým významom pre zákazníka.

"Vyuzívame pritom nové, ekologicky trvalo udrzatené technológie na ochranu zivotného prostredia.

Ako kvalifikovaný a autorizovaný predajca produktov Dyson sa podriaujeme vlastným prísnym standardom nasich sluzieb a jednotného vystupovania. Máme k dispozícii dostatocné skladové kapacity a vyskolený personál. Vaka tomu môzeme ponúka jedinecné financovanie, certifikované poradenstvo, ako aj instalácie a podporu aj regionálne, nad rámec mozností národnej spolocnosti".

Spolocnos CLEANTEC je tiez vzdy správnym partnerom, ktorého mozno oslovi pokia ide o zapozicanie výrobkov na testy a recenzie pre redakcie.
alsie informácie pre novinárov:
B.H.PUBLIC RELATIONS & PROMOTION s.r.o.
Mgr. Beata Havranová
Email:beata@bhpromotion.sk, office@bhpromotion.sk
Tel.:+ 421 905 648 207

CLEANTEC hygiene technology gmbh
Am Fischhof 3, 1010 Wien
Rudi Huber, Tel. +43 1 997 1686
office@cleantec.eu
http://www.cleantec.eu

(end)
Submitter: CLEANTEC hygiene technology gmbh
Contact: Rudi Huber, MSc
Phone: +43 1 9971686
E-Mail: office@cleantec.eu
Website: www.cleantec.eu
CLEANTEC hygiene technology gmbh